/Concurs de dezbateri destinat elevilor de liceu

Concurs de dezbateri destinat elevilor de liceu

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara va fi gazda unui eveniment aşteptat cu nerăbdare de mulţi liceeni ai claselor a XI-a şi a XII-a – aceasta va organiza Concursul „Argument de dezbateri pentru liceeni – Provocări ale dreptului în secolul XXI”, Ediţia 2017.

Concursul oferă participanţilor oportunitatea de a-şi îmbunătăţi abilităţile de argumentare, dar şi de a vorbi în public. Scopul este acela de a-i introduce pe tineri într-un univers al cunoaşterii, unde aceştia vor învăţa atât tehnici de documentare, cât şi de argumentare care le vor servi atât în mediul profesional, cât şi în cel personal.

Echipele vor fi premiate în funcţie de punctajele pe care le vor obţine, acestea fiind stabilite de către un juriu specializat în acest sens. Premiul I oferă posibilitatea câştigătorilor de a fi admişi pe locuri bugetate la Facultatea de Drept a Universităţii, fără a fi necesară susţinerea admiterii.

Înscrierea echipelor: 5 noiembrie 2017;

Trimiterea memoriilor: 19 noiembrie 2017;

Runda preliminară: 13-14 decembrie 2017;

Finala: 15 decembrie 2017.

Cei care sunt interesaţi în mod direct de a lua parte la acest eveniment pot consulta calendarul desfăşurării concursului, conform drept.uvt.

Editor: Andreea Stefan