/Internship- jurnalism in domeniul economic. Un nou program al Eurojust.ro

Internship- jurnalism in domeniul economic. Un nou program al Eurojust.ro

Acest program (internship/practica/voluntariat),se adreseaza celor care doresc sa faca jurnalism în domeniul economic (domeniul economic, antreprenoriat, fonduri europene), sau isi doresc o cariera în domeniul accesarii fondurilor nerambursabile (consultanta) si este destinat studentilor facultatilor  cu profil economic, jurnalism, relatii internationale, dar nu numai.

Daca vei fi acceptat, vei putea participa la un training de initiere, cursuri de media, comunicare, traininguri in domeniul antreprenoriatului, al managementului de proiect si la alte evenimente, din zona de business. Veti avea ocazia sa lucrati intr-un mediu profesionist si sa va dezvoltati abilitatile si cum sa lucrati intr-o echipa de succes. Veti avea ocazia sa participati la diverse evenimente ale organizatiei sau partenerilor.

Durata acestui program este de 2 luni si la final, cele mai active persoane vor avea posibilitatea sa ramana in echipa noastra. (pentru un alt internship, de data asta platit sau ca si angajati)

Studentii care vor fi acceptati, vor semna un contract de voluntariat cu Asociatia Europeana a Tinerilor Întreprinzatori. Acest program nu este platit! Se va semna un contract de voluntariat.

Programul va fi flexibil, in functie de cursurile/seminarele fiecaruia. La terminarea programului, veti primi un certificat nominal care sa recunoasca prestarea activitatii, precum si experienta si aptitudinile dobandite. De altfel , veti primi si o adeverinta de practica, iar cei mai activi vor primi si o scrisoare de recomandare.

Puteti sa va alegeti mai multe domenii de activitate, pe parcursul acestui program:
– Programe cu finantare nerambursabila guvernamentale;
– Programe cu finantare europeana: 1) PNDR; 2) POCU; 3) POC; 4)POR.
– Resurse pentru antreprenori.

Inscrierile se pot face intre 17.10.2017 – 05.11.2017.

Pentru inscrieri, accesati si completati : Formularul de inscriere 

Cei care vor fi selectati pentru interviu vor fi anuntati in data de 06.11.2017.

Programul de internship se va desfasura in perioada 09.11.2017 – 14.12.2017 si  15.01.2018 – 10.02.2018. Mai multe veti afla la interviu.

Asociatia Europeana a Tinerilor Întreprinzatori este o organizatia non-guvernamentala, profesionala, ce sustine antreprenoriatul, formata din tineri antreprenori de succes, experti în accesarea finantarii nerambursabile si consultanti ai unor companii de succes.