internships

Eurojust.ro lanseaza un nou program (internship/voluntariat) pentru studenti!

Acest program (internship/practica/voluntariat) este destinat studentilor facultatilor de drept, facultatilor cu profil economic, jurnalism, relatii internationale, dar nu numai. Daca vei fi acceptat, vei putea participa la un training de initiere, cursuri de media, comunicare si la alte evenimente, din domeniul juridic sau din zona de business. Veti avea ocazia sa lucrati intr-un mediu profesionist si sa va dezvoltati abilitatile si cum sa lucrati intr-o echipa de succes. Veti avea ocazia sa participati la diverse evenimente ale organizatiei sau partenerilor.

Durata acestui program este de 2 luni si la final, anumiti studenti vor avea posibilitatea sa ramana in echipa noastra. Studentii care vor fi acceptati, vor semna un contract de voluntariat cu Societatea Europeana pentru Justitie.

Programul va fi flexibil, in functie de cursurile/seminarele fiecaruia. La terminarea programului, veti primi un certificat nominal care sa recunoasca prestarea activitatii, precum si experienta si aptitudinile dobandite. De altfel , veti primi si o adeverinta de practica, iar cei mai activi vor primi si o scrisoare de recomandare.

Puteti sa va alegeti 3 domenii de activitate, pe parcursul acestui program: – Domeniul juridic, -Domeniul economic (zona de business, fonduri europene) si Relatii internationale.

Inscrierile se pot face intre 13.09.2017 – 22.09.2017.

Pentru inscrieri, accesati si completati : Formularul de inscriere 

Cei care vor fi selectati pentru interviu vor fi anuntati in data de 23.09.2017.

Programul de internship se va desfasura in perioada 02.10.2017 – 02.12.2017. Mai multe veti afla la interviu.

Eurojust.ro este o agentie de presa juridica, care este formata dintr-un grup bine organizat de juristi si studenti ai unor universitati de prestigiu din Romania si de peste hotare, din domeniul juridicului si al relatiilor internationale. Printre membrii redactiei se numara avocati ai Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, juristi si studenti de elita de la universitati de prestigiu din tara si din strainatate.

Eurojust.ro este un proiect al SOCIETATII EUROPENE PENTRU JUSTITIE.

Eurojust.ro isi propune sa aduca un nou suflu in presa din Romania si este agentie de presa independenta, impartiala, care se va tine departe de orice fel de cercuri de interese de orice natura. Avem o echipa foarte tanara, ambitioasa, perseverenta si dornica de a face performanta atat in acest domeniu, precum si in domeniile adiacente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *