iiiiiiiii

Eurojust lansează cel de-al treilea program de internship

Acesta se adreseaza in special studentilor facultatilor de drept, jurnalism, relatii internationale, facultatilor cu profil economic, dar nu numai. Daca vei fi acceptat, vei putea participa la training-uri de initiere, cursuri de media, advocacy, comunicare si din domeniul juridic in general. Veti avea ocazia sa lucrati intr-un mediu profesionist si sa va dezvoltati abilitatile si cum sa lucrati intr-o echipa de succes. Veti avea ocazia sa participati la diverse evenimente.

Durata acestui internship este de 1 luna si la final, anumiti studenti vor avea posibilitatea sa ramana in echipa noastra.

Programul va fi flexibil, in functie de cursurile/seminarele fiecaruia. La terminarea perioadei de internship, veti primi un certificat nominal care sa recunoasca prestarea activitatii de internship, precum si experienta si aptitudinile dobandite. De altfel , veti primi si o adeverinta de practica si o scrisoare de recomandare.

Inscrierile se pot face intre 09.04.2015 – 16.04.2015.

Pentru inscrieri, accesati : Formularul de inscriere

Cei care vor fi selectati pentru interviu vor fi anuntati in data de 17.04.2015.

Programul de internship se va desfasura in perioada 23.04.2015 – 21.05.2015. Mai multe veti afla la interviu.

 

Eurojust.ro este o agentie de presa juridica, care este formata dintr-un grup bine organizat de avocati si studenti ai unor universitati de prestigiu din Romania si de peste hotare, din domeniul juridicului si a relatiilor internationale. Printre membrii redactiei se numara avocati ai Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, juristi si studenti de elita de la universitati de prestigiu din tara si din strainatate.

Eurojust.ro este un proiect al SOCIETATII EUROPENE PENTRU JUSTITIE.

Eurojust.ro isi propune sa aduca un nou suflu in mediul juridic si este agentie de presa independenta, impartiala, care se va tine departe de orice fel de cercuri de interese de orice natura. Avem o echipa foarte tanara, ambitioasa, perseverenta si dornica de a face performanta atat in acest domeniu, precum si in domeniile adiacente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *